2022 ELO Convening

Overview

CA Expanded Learning Opportunities (ELO) Convening
Wednesday, May 11, 2022, 9:00am- 3:00pm

2022 CA Expanded Learning Opportunities (ELO) Convening Invitation

2022 CA Expanded Learning Opportunities (ELO) Convening, DevELO-Ping Expanded Learning Opportunities Programs; From Planning to Practice!

This FREE virtual convening is designed to support staff, educators, and leadership of all California education-related sectors with the Expanded Learning Opportunities Program (ELO-P) implementation.

Co-hosted by the California AfterSchool Network, the California Department of Education (CDE) Expanded Learning Division, and the California Collaborative for Educational Excellence (CCEE).

Featuring, speakers, workshops, resources, innovative ideas, and peer learning. Plan to attend as a team!

Post

Event Details

Registration

This event has passed. 

All California Educators, from all sectors, are invited and highly encouraged to attend! Share this great opportunity with your educator friends and colleagues!

  • TK-12 Educators
  • Principals, Superintendents, Administrators
  • Educational Leadership (LEA and COE)
  • Expanded Learning 
  • Community-Based Organizations
  • Student Support Services
  • Data & Assessment
  • Multilingual Learners Educators
  • Health & Wellness
  • Fiscal Leaders
  • Nutrition Services 
  • Technology Services
  • Special Education
  • And Much More!

For more information or for any questions, please contact Melissa Perez at mperez@afterschoolnetwork.org

Schedule* 

9:00 AM – 9:45 AM: Welcome & Opening Plenary (45 Minutes)

9:45 AM – 10:00 AM: Break (15 Minutes)

10:00 AM – 11:30 AM: Workshop Session 1 (90 Minutes)

11:30 AM – 12:15 PM: Lunch Break (45 Minutes)

12:15 PM – 1:00 PM: Lunch Plenary Session (45 Minutes)

1:00 PM – 1:15 PM: Break (15 Minutes)

1:15 PM – 2:45 PM: Workshop Session 2 (90 Minutes)

*Schedule is subject to change.

Keynote Speakers

Information Coming Soon!

Workshops

Topics for workshops include:

  • Expanded Learning & ELO-P Basics
  • Community Building & Partnerships
  • Community Schools
  • Data, Evaluation, and CQI
  • Inclusion and Supporting Students with Special Needs
  • UPK/UTK Integration
  • Migrant Education
  • MTSS & LCAP Integration
  • Multilingual Learners
  • Nutrition
  • Supporting Small Districts
  • STEAM
  • Summer Learning & Intersession
  • Trouble Shooting & Technical Challenges
  • Workforce 
  • Youth Voice and Leadership
  • and more!

More details coming soon!

Resources

Coming Soon!